OVER ONSSinds 2008 ben ik (Mariska Kalma) als grafisch vormgever en illustrator voor diverse klanten aan het werk in mijn bedrijf KALMA DESIGN. In HEE Goodies kan ik mijn creatieve ei kwijt. Hier ontwerp ik producten naar eigen inzicht en doe ik de styling voor de sfeerfoto’s. Mijn man, Joas Folkertsma, is fotograaf en zet alle producten voor mij prachtig op de plaat. 

Daarnaast heb ik nog een grote passie: vintage en retro spullen verzamelen! Wie mij persoonlijk kent weet dat ons huis he-le-maal vol staat met vintage meubels en heel veel oranje gebloemd servies. Al jaren struin ik in mijn vrije tijd kringloopwinkels en markten af. Mijn liefde gaat vooral uit naar producten uit de jaren '60, '70 en '80. 

Elk product wordt met veel liefde door ons ontworpen en/of geïllustreerd, ingepakt en verzonden. Zodat het een feestje is om je bestelling te ontvangen en je hopelijk lang kunt genieten van de producten! Bijvoorbeeld in je interieur, als handig hulpmiddel om je drukke leven mee vorm te geven maar ook om weg te geven aan je dierbaren.

De komende tijd zullen we ons assortiment steeds meer uitbreiden met o.a. ook meer stationery dus... Stay tuned! Volg ons via Instagram, Facebook en Pinterest. Of join the fanclub en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt meteen 10% WELKOMSTKORTING op je eerste bestelling! Hoe leuk is dat!? ^ - ^

​Wil je onze producten inkopen voor je winkel, bedrijf of webshop? Dat dan! Kijk voor meer informatie op onze Wholesale pagina.

Een grote passie voor typografie, schattige illustraties én het op de voet volgen van de laatste (interieur) trends. That pretty much sums it up!

Groetjes MariskaFotografie: Joas Folkertsma

© 2020 - 2022 HEE Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel