OVER ONS

Sinds 2008 ben ik (Mariska Kalma) als grafisch vormgever en illustrator voor diverse klanten aan het werk in mijn bedrijf KALMA DESIGN. In HEE Goodies kan ik mijn creatieve ei kwijt. Hier ontwerp en illustreer ik producten naar eigen inzicht en doe ik de styling voor de sfeerfoto’s. Mijn man, Joas Folkertsma, is fotograaf en zet alle producten voor mij prachtig op de plaat. 

Daarnaast heb ik nog een grote passie: Barbies en andere tienerpoppen verzamelen! Wie mij persoonlijk kent weet dat mijn kantoor hier he-le-maal vol mee staat. Met name vintage speelgoed uit de jaren ’80 en ’90 (mijn jeugdjaren) blijven me inspireren. Heb je wel eens goed gekeken naar de kleuren en patronen op o.a. de verpakkingen? Deze giet ik graag in een modern jasje en dat zie je dan ook terug in een groot deel van onze collectie.

Elke bestelling wordt met veel liefde door ons ingepakt en verzonden. Zodat het hopelijk een feestje is om uit te pakken en je lang kunt genieten van de producten! Bijvoorbeeld in je interieur, als handig hulpmiddel om je drukke leven mee vorm te geven maar ook om weg te geven aan je dierbaren.

We blijven ons assortiment steeds verder uitbreiden dus... Stay tuned! Volg ons via InstagramFacebook en Pinterest. Of join the fanclub en schrijf je in voor onze nieuwsbrief, je ontvangt meteen 10% WELKOMSTKORTING op je eerste bestelling! Hoe leuk is dat!? ^ - ^

Wil je onze producten inkopen voor je winkel, bedrijf of webshop? Dat dan! Kijk voor meer informatie op onze Wholesale pagina.

Een grote passie voor typografie, schattige illustraties én het op de voet volgen van de laatste (interieur) trends. That pretty much sums it up!

Groetjes Mariska
Sfeerimpressie deelname showUP Event voorjaar 2024


Film & Fotografie: Joas Folkertsma

© 2020 - 2024 HEE Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel