OVER ONS

Sinds 2008 ben ik (Mariska Kalma) als grafisch vormgever en illustrator, werkzaam in mijn bedrijf KALMA DESIGN. In HEE Goodies kan ik mijn creatieve ei kwijt. Hier ontwerp en illustreer ik producten naar eigen inzicht en doe ik de styling voor de sfeerfoto’s. Mijn man, Joas Folkertsma, is fotograaf en zet alle producten voor mij prachtig op de plaat. 

Daarnaast heb ik nog een grote passie: Barbies en andere tienerpoppen verzamelen! Wie mij persoonlijk kent weet dat mijn kantoor hier he-le-maal vol mee staat. Met name vintage speelgoed uit de jaren ’80 en ’90 (mijn jeugdjaren) blijven me inspireren. Heb je wel eens goed gekeken naar de kleuren en patronen op o.a. de verpakkingen? Deze giet ik graag in een modern jasje en dat zie je dan ook terug in een groot deel van de collectie.

Maar waarom doe ik wat ik doe? Mijn missie met HEE Goodies is eenvoudig maar krachtig: ik wil mensen helpen en blij maken met mijn producten. Bijvoorbeeld door het bijhouden van een dagboek, of door een betere planning in je drukke leven te kunnen maken met één van mijn handige planners. Zodat je weer tijd over hebt voor wat er écht toe doet in het leven: mooie herinneringen maken. En terwijl ik nadenk over hoe mijn producten je praktisch kunnen helpen, probeer ik ze tegelijkertijd ook te voorzien van een trendy vormgeving, inspirerende quotes of vrolijke illustraties. Want daar wordt een mens tenslotte blij van, toch?

Vandaar de pay-off: Iedereen Happy & Geholpen!

Elke bestelling wordt met veel liefde door ons ingepakt en verzonden, zodat het hopelijk een feestje is om uit te pakken en je lang kunt genieten van de producten. Bijvoorbeeld in je interieur, als handig hulpmiddel maar ook om weg te geven aan je dierbaren.

Ik blijf mijn assortiment steeds verder uitbreiden dus... Stay tuned! Volg mij via InstagramFacebook en Pinterest. Of join the fanclub en schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, je ontvangt meteen 10% WELKOMSTKORTING op je eerste bestelling! Hoe leuk is dat!? ^ - ^

Wil je mijn producten inkopen voor je winkel, bedrijf of webshop? Dat dan! Kijk voor meer informatie op de Wholesale pagina.

Een grote passie voor typografie, schattige illustraties én mensen helpen en blij maken met mijn producten. That pretty much sums it up!

Groetjes Mariska
 

Sfeerimpressie deelname showUP Event voorjaar 2024


Film & Fotografie: Joas Folkertsma

© 2020 - 2024 HEE Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel