Notitieboekjes & Planners

Sorteer op
 • Dagplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok To Do Planner
  Dagplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok To Do Planner

  Schep orde in je (werk) dag met deze trendy zwart witte dagplanner / to do planner! De dag is opgedeeld in drie blokken: ochtend, middag en avond. Er is een checklist om je to-do punten af te vinken en ruimte voor notities.

  € 7,99
 • Weekplanner Papier A4 Zwart Wit // Familieplanner Gezinsplanner
  Weekplanner Papier A4 Zwart Wit // Familieplanner Gezinsplanner

  Met deze stoere familieplanner schep je orde in je drukke (gezins) leven! Met voldoende schrijfruimte voor 5 personen en een extra ruimte voor notities zoals boodschappen of to do lijstjes. Uitgevoerd in trendy zwart wit kleuren.

  € 9,95
 • Maaltijdplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok Menuplanner
  Maaltijdplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok Menuplanner

  Heb jij ook zo’n hekel aan de vraag: ‘wat eten we vandaag?’. Los het op met de menuplanner van HEE Goodies! Neem één keer per week de tijd om alle maaltijden te bedenken. Daarnaast is er ook ruimte voor een boodschappenlijst.

  € 7,99
 • Dagplanner Kind A5 Kawaii // Notitieblok To Do Planner
  Dagplanner Kind A5 Kawaii // Notitieblok To Do Planner

  ‘Squeeze the day’ met deze super vrolijke Kawaii dagplanner! De dag is opgedeeld in drie blokken: ochtend, middag en avond. Vormgegeven met zachte pastel tinten, vrolijke typografie en schattige illustraties van citroenen.

  € 7,99
 • Weekplanner Kind A4 Kawaii // Familieplanner Gezinsplanner
  Weekplanner Kind A4 Kawaii // Familieplanner Gezinsplanner

  ‘A melon things to do this week’, herkenbaar? Zijn jullie ook altijd zo druk? Met deze vrolijke familieplanner van HEE Goodies schep je orde in je drukke (gezins) leven! Met voldoende schrijfruimte voor 5 personen.

  € 9,95
 • Maaltijdplanner Papier A5 Kawaii // Notitieblok Menuplanner
  Maaltijdplanner Papier A5 Kawaii // Notitieblok Menuplanner

  Heb jij ook zo’n hekel aan de vraag: ‘wat eten we vandaag?’. Los het op met deze Kawaii cute menuplanner! Neem één keer per week de tijd om alle maaltijden te bedenken. Daarnaast is er ook ruimte voor een boodschappenlijst.

  € 7,99
 • Boodschappenlijstjes A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks
  Boodschappenlijstjes A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks

  Ben jij gek op zwart wit stationery en papierwaren? Dan zijn deze kleine boodschappenlijstjes van HEE Goodies een absolute must! Gebruik ze voor de wekelijkse boodschappen of juist voor een paar kleine boodschapjes tussendoor.

  € 7,99
 • Notitieblokken A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks
  Notitieblokken A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks

  Ben jij gek op zwart wit stationery en papierwaren? Dan zijn deze kleine notitieblokken van HEE Goodies een absolute must! Je kunt de notitieboeken o.a. gebruiken voor to-do lijstjes of als boodschappenlijst.

  € 7,99
 • Combiset Notitieblokken A6 // Set 2 Stuks
  Combiset Notitieblokken A6 // Set 2 Stuks

  Ben jij gek op zwart wit stationery en papierwaren? Dan is deze combiset A6 notitieblokken van HEE Goodies een absolute must! Je krijgt één keer een notitieblok met de tekst ‘Notities’ en één keer het notitieblok ‘Boodschappen'.

  € 7,99
© 2020 - 2024 HEE Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel