KAARTEN

Sorteer op
 • Wenskaarten Verjaardag // Set 4 Stuks
  Wenskaarten Verjaardag // Set 4 Stuks

  Stuur een flashback to the eighties met dit trendy setje verjaardagskaartjes. Met hippe jaren tachtig Memphis stijl patronen en abstracte vormen zijn deze kaarten helemaal van nu!

  € 7,95
 • Wenskaarten Zwart Wit Tekst // Set 4 Stuks
  Wenskaarten Zwart Wit Tekst // Set 4 Stuks

  Een set van 4 tijdloze zwart witte vierkante wenskaartjes met envelop. Altijd handig om in huis te hebben! Met de thema’s zomaar, succes, verjaardag en bedankt. Geschikt voor iedere leeftijd en doelgroep. Met zwart wit teksten.

  € 7,95
 • Tegoedbon Invulbaar // Waardebon Waardecheque Zilver
  Tegoedbon Invulbaar // Waardebon Waardecheque Zilver

  Een trendy tegoedbon die je zelf kunt invullen in een super luxe uitvoering op stevig parelmoer papier met bijpassende zilveren enveloppe. Of geef hem aan je vader met vaderdag en neem hem een dagje mee naar een bier proeverij!

  € 4,50
 • Tegoedbon Invulbaar // Waardebon Waardecheque Goud
  Tegoedbon Invulbaar // Waardebon Waardecheque Goud

  Een trendy tegoedbon die je zelf kunt invullen in een super luxe uitvoering op stevig parelmoer papier met een bijpassende gouden enveloppe. Geef bijvoorbeeld een dagje uit, weekendje weg, een high tea of tijd om te klussen.

  € 4,95
 • NIEUW

  Wenskaarten Zwart Wit Tekst // Set 3 Stuks
  Wenskaarten Zwart Wit Tekst // Set 3 Stuks

  Een set van 3 tijdloze zwart witte wenskaarten met envelop. Altijd handig om in huis te hebben! Met de thema’s verjaardag, zomaar / liefde en succes / coaching / felicitatie nieuwe baan. Geschikt voor iedere leeftijd en doelgroep.

  € 5,95
 • Wenskaarten Bedankt // Set 3 Stuks
  Wenskaarten Bedankt // Set 3 Stuks

  Een trendy setje bedankkaarten met speelse typografie in dé kleuren van nu. Wie heeft jou zo goed geholpen de laatste tijd en verdiend een dikke dank je wel? Deze vrolijke kaarten zullen ongetwijfeld een glimlach veroorzaken!

  € 5,95
 • Wenskaarten Verjaardag // Set 3 Stuks
  Wenskaarten Verjaardag // Set 3 Stuks

  Een super vrolijk setje verjaardagskaarten met hét hippe streepjes patroon en dé kleuren van nu. Deze kaarten leveren gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger!

  € 5,95
 • Wenskaarten Beterschap // Set 3 Stuks
  Wenskaarten Beterschap // Set 3 Stuks

  Een trendy setje beterschapskaarten met speelse typografie in dé kleuren van nu. Helaas kunnen we niemand beter maken maar wellicht helpen deze kaarten wel de pijn van de zieke een beetje te verlichten!

  € 5,95
 • Christelijke Wenskaart Poster A5 // Joshua 24:15
  Christelijke Wenskaart Poster A5 // Joshua 24:15

  Deze christelijke A5 poster / wenskaart met de Bijbeltekst ‘But for me and my house we will serve The Lord’ uit Joshua 24:15 is echt een trendy eyecatcher! Nederlandse vertaling: Maar ik en mijn huis, wij zullen de HERE dienen.

  € 2,50
 • Christelijke Wenskaarten // Set 3 Stuks
  Christelijke Wenskaarten // Set 3 Stuks

  Een set van 3 christelijke wenskaarten plus envelop met de thema’s bemoediging, felicitatie zwangerschap en beterschap. Echte post is zoveel leuker! Zo laat je gelijk weten dat je écht om iemand geeft.

  € 4,95
 • Christelijke Kerstkaarten // Set 3 Stuks
  Christelijke Kerstkaarten // Set 3 Stuks

  Een set van 3 christelijke kerstkaarten plus envelop met de thema’s kerst en sterkte. Maak dit jaar een statement en laat met deze hippe kaarten weten waar kerst écht om draait!

  € 4,95
 • Christelijk Wensboekje // Leporello Een Baby!
  Christelijk Wensboekje // Leporello Een Baby!

  Een Baby! is een leuk boekje waarmee je ouders op een originele manier kunt feliciteren met hun nieuwe kindje. Het is een uitvouw boekje, met op beide zijden tekst. Een mooi gedicht en gebed. Het boekje kan neergezet worden op bij

  € 4,95
 • Christelijk Wensboekje // Leporello Dankjewel!
  Christelijk Wensboekje // Leporello Dankjewel!

  Dankjewel! is een christelijk wensboekje vol woorden van dank en inspiratie uit de Bijbel. Hiermee kun je iemand laten weten dat je blij met hem of haar bent, om te zeggen: "Dank je wel".

  € 4,95
© 2020 - 2021 HEE Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel