STATIONERY

Sorteer op
 • NIEUW

  Jaaragenda 2022 A5 Zwart Wit // Agenda met ringband
  Jaaragenda 2022 A5 Zwart Wit // Agenda met ringband

  Met deze leuke jaaragenda van HEE Goodies maak jij van 2022 een onvergetelijk jaar! De jaaragenda is ingedeeld met een horizontale weekin­deling waardoor hij lekker veel schrijfruimte biedt.

  € 14,50
 • Dagplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok To Do Planner
  Dagplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok To Do Planner

  Schep orde in je (werk) dag met deze trendy zwart witte dagplanner van HEE Goodies! De dag is opgedeeld in drie blokken: ochtend, middag en avond. Er is een checklist om je to-do punten af te vinken en ruimte voor notities.

  € 8,95
 • Verjaardagskalender Zwart Wit // Minimalistisch Quotes
  Verjaardagskalender Zwart Wit // Minimalistisch Quotes

  Met de stijlvolle verjaardagskalender van HEE Goodies vergeet je geen enkele verjaardag meer! Elke maand heeft een inspirerende quote die je helpt om stil te staan bij het passeren van de tijd en welke dingen in het leven er echt

  € 12,95
 • Weekplanner Papier A4 Zwart Wit // Familieplanner Gezinsplanner
  Weekplanner Papier A4 Zwart Wit // Familieplanner Gezinsplanner

  Met deze stoere familieplanner schep je orde in je drukke (gezins) leven! Met voldoende schrijfruimte voor 5 personen en een extra ruimte voor notities zoals boodschappen of to do lijstjes. Uitgevoerd in trendy zwart wit kleuren.

  € 9,95
 • Maaltijdplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok Menuplanner
  Maaltijdplanner Papier A5 Zwart Wit // Notitieblok Menuplanner

  Heb jij ook zo’n hekel aan de vraag: ‘wat eten we vandaag?’. Los het op met deze menuplanner van HEE Goodies! Neem één keer per week de tijd om alle maaltijden te bedenken. Daarnaast is er ook ruimte voor een boodschappenlijst.

  € 8,95
 • Sluitstickers Set Zwart Wit // Sluitzegels 18 Stuks
  Sluitstickers Set Zwart Wit // Sluitzegels 18 Stuks

  Pak je cadeautje extra feestelijk in met deze trendy zwart wit cadeaustickers! Ook te gebruiken als sluitzegel op een envelop of om een traktatie mee op te fleuren.

  € 4,50
 • Verjaardagskalender Botanisch // Tropische Bladeren Quotes
  Verjaardagskalender Botanisch // Tropische Bladeren Quotes

  Met de botanische verjaardagskalender van HEE Goodies vergeet je geen enkele verjaardag meer! Deze verjaardagskalender past super goed bij een interieur met veel rotan, bamboe en planten. Haal jij de tropen in huis?

  € 12,95
 • Boodschappenlijstjes A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks
  Boodschappenlijstjes A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks

  Ben jij gek op zwart wit stationery en papierwaren? Dan zijn deze kleine boodschappenlijstjes van HEE Goodies een absolute must! Gebruik ze voor de wekelijkse boodschappen of juist voor een paar kleine boodschapjes tussendoor.

  € 7,50
 • Combiset Notitieblokken A6 // Set 2 Stuks
  Combiset Notitieblokken A6 // Set 2 Stuks

  Ben jij gek op zwart wit stationery en papierwaren? Dan is deze combiset A6 notitieblokken van HEE Goodies een absolute must! Je krijgt één keer een notitieblok met de tekst ‘Notities’ en één keer het notitieblok ‘Boodschappen'.

  € 7,50
 • Notitieblokken A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks
  Notitieblokken A6 Zwart Wit // Set 2 Stuks

  Ben jij gek op zwart wit stationery en papierwaren? Dan zijn deze kleine notitieblokken van HEE Goodies een absolute must! Je kunt de notitieboeken o.a. gebruiken voor to-do lijstjes of als boodschappenlijst.

  € 7,50
 • Sluitstickers Bedankt Zwart Wit // Thank You 10 Stuks
  Sluitstickers Bedankt Zwart Wit // Thank You 10 Stuks

  Wil je iemand bedanken? Pak je cadeautje extra feestelijk in met deze trendy zwart wit stickers met de tekst ‘A Big Thank You’. Ook te gebruiken als sluitzegel op een envelop of om een traktatie mee op te fleuren!

  € 2,50
 • Sluitstickers Zwart Wit Rond // Enjoy Your Gift 10 Stuks
  Sluitstickers Zwart Wit Rond // Enjoy Your Gift 10 Stuks

  Pak je cadeautje extra feestelijk in met deze trendy zwart wit stickers met de tekst ‘Enjoy Your Gift’. Ook te gebruiken als sluitzegel op een envelop of om een traktatie mee op te vrolijken!

  € 2,50
 • Sluitstickers Zwart Wit Rond // With Love 10 Stuks
  Sluitstickers Zwart Wit Rond // With Love 10 Stuks

  Pak je cadeautje extra feestelijk in met deze trendy zwart wit stickers met de tekst ‘With Love From Me’. Ook te gebruiken als sluitzegel op een envelop of om een traktatie mee op te fleuren!

  € 2,50
© 2020 - 2021 HEE Goodies | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel